Affect Therapie

Relatietherapie & coaching in Den Bosch

Referenties - Affect Therapie

Referenties & Recensies

Google recensies.

Stellen vertellen en personen praten. Lees hier de verhalen van mensen die ervaring hebben met relatietherapie en coaching bij Affect Therapie.

Wil je ook een verhaal delen? Leuk, dat kan: Contact

Relatietherapie

A. & R.

“Wij hebben de therapie als heel vertrouwd en aangenaam ervaren. Sander is een open boek en daardoor konden wij ons ook meer openstellen, vanaf de eerste sessie eigenlijk al. We konden onszelf zijn, hebben veel gelachen tijdens de sessies door en ook veel tranen gedeeld. Hij stelde de juiste vragen en ging met ons echt de diepte in waardoor wij de meeste antwoorden hebben gekregen op de vragen die we hadden en waarvoor we ook in eerste instantie bij Sander aanklopten. Hij heeft ons erg geholpen en zelfs buiten sessies om was hij altijd bereikbaar. Door alle sessies is onze relatie er sterker en positiever uit gekomen. We hebben veel meer begrip voor elkaar en daardoor is onze communicatie ook veel opener geworden, daar zijn we hem heel dankbaar voor.”

M. & V.

“Vanaf de eerste sessie hadden we het idee dat Sander precies de vinger op de zere plek kon leggen. Vaak in gebieden waar we zelf nog nooit gezocht hadden. Hij kan zich erg goed inleven en ingewikkelde dingen in begrijpbare taal uitleggen. En dat terwijl hij ten alle tijden neutraal tussen ons in blijft staan. Dit zorgde voor een prettige en positieve sfeer en hierdoor kwamen we snel tot de kern en zagen we in korte tijd vooruitgang.”

G. & T.

“Sander heeft mij geholpen om mijn patronen en dynamieken in de relatie bewust te leren herkennen en doorgronden. Ik heb ook veel meer inzicht gekregen in de oorsprong van patronen en vooral de behoeften/thema’s/gevoeligheden die spelen bij mijn partner. Daardoor heb ik nu meer begrip en compassie voor mijn partner. Mijn gevoel over de relatie is verschoven van een ‘langs elkaar leven’ naar samen op pad naar iets moois.” “Nieuwe ervaring voor mij, soms voor mij niet direct vertrouwd, soms moest ik zelf ook zoeken naar gevoelens, hoe dit te omschrijven. Sander wist altijd door te vragen, zodat ik mezelf ook beter ging begrijpen. Soms moest ik even uit mijn comfort zone, dat zou ik dan niet als ‘prettig’ benoemen, maar wel noodzakelijk om verder te komen. Al met al zeker een positief proces wat me verder heeft geholpen, wat ik niet had willen missen.”

Henk

“Verbinding op gevoelsniveau. Niet vanuit de inhoud. Onderzoeken waar het vandaan komt en dat je er mag zijn.”

T.

“Vriendelijk, doortastend, passie voor het werk, lef om door te vragen, analytisch vermogen om issues te begrijpen en te relateren aan theorie, zoals het boek ‘Living like you mean it’. Openheid om soms eigen issues te delen wanneer dat relevant is.”

N.

“You feel very honest and that makes me feel safe and you are very interested and caring and that makes me feels seen.”

G.

“Aanvoelen wat er speelt en wat er nodig is tijdens de gesprekken tussen mij en mijn partner.”

E. & N.

“Dank voor al je hulp en de manier hoe je ons fijner hebt laten voelen bij elkaar! We zijn echt blij deze stap gezet te hebben, we voelen ons nu gelukkiger samen.”

Persoonlijke ontwikkeling en coaching

E.

“Snel verbanden kunnen leggen/ doortastend zijn waarbij genoeg vragen gesteld worden aan mij zodat er geen aannames worden gemaakt.”

M.

“Echt super bedankt. Zonder jou was ik nooit gekomen waar ik nu ben en daar ben ik je echt heel dankbaar voor. Je bent goed in wat je doet en hoop dat je nog veel mensen kunt en gaat helpen.”